سلام و وقت همه دوستان بخیر
امروز یک مقداری روی پروفایلها و کار کردم که امکانات مفیدتر و بیزینسی تری داشته باشه. درباره پروفایلها حتما یک یار کامل توضیح خواهم داد.
با یادآوری آقای طاها، امکان پیام خصوصی برای یکدیگر فراهم شد. کافیست در پروفایل مخاطب، در زیر افزودن دوست، عبارت ” پیام” را انتخاب بفرمایید.
در انجمن ها، امکان افزودن تصویر و موارد اینچنینی هم تعبیه شد که اگر جایی لازم بود از آن برای رساندن بهتر موضوع استفاده شود.
این هفته نوشته ها (گزارشها و فورومها) دو تا دیگر از دوستان را از ابتدا تا امروز بررسی کردم. به امید خدا فردا را کاملا به پاسخگویی به مشارکتهایتان در تاپبک ها اختصاص خواهم داد.
(همونطور که قبلا هم عرض کردم، ترجیح میدهم بلافاصله بعد از هر موضوعی که مطرح میشود جوابی ندهم که همه دوستان به راحتی هر چه در ذهن خود دارند را بنویسند و به شکل غیر ارادای از پاسخها خط نگیرند)
گزارش ها و نکات مفیدی که مینویسید واقعا ارزشمند هست و ممنونم از همراهی هایتان. بعد از سی روز از آغاز گزارش نویسی ها یک جمع بندی با هم در انجمن ها خواهیم داشت و در موردش گفتگو خواهیم کرد.
مرسی از این همه انرژی که جاری میکنید و حالمون را خوب میکنید.:)
زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است
به نظرم همینطور داره هر روز و هر روز بهتر و بهتر میشه
خیلی جالبه اینکه داره بهتر میشه و با خودمون رشد میکنه
عالیه ، هر روز داریم انرژی می گیریم از دوستان ، این دو سه روزی که دسترسی نداشتم و نمی تونستم مشارکت کنم ، انگار که شبها یک کار مهم معوق داشتم .
آقا دمتون گرم. ما اینجا رو دیگه سایت خودمون میدونیم، هر روز هم با کیفیت تر و پر محتوا تر میشه. اصلا تعلق خاطر پیدا کردم بهش :))))
اینجا شده یه کنج خلوت، من این جو و جمع رو واقعا دوست دارم و لذت میبرم