من فکر میکنم از تغییر میترسم. و این طوری برام نبوده که به استقبالش برم ولی معمولا زیاد سراغ میاد. چیزی که تو کار تجربه کردم این بوده که تغییر لزوما از جنبه منفی نیست. یعنی به این معنی نیست که بیپول بشی تو شرکت یا قراردادی رو از دست بدی. تغییر از جنبه مثبت هم هست. ما تو کارمون بزرگ ترین آسیب رو زمانی تجربه کردیم که دو تا قرارداد خوب بستیم و نتونستیم بحث منابع انسانی و ارتباط با مشتری رو مدیریت کنیم.
یادمه انقدر خوشحالی زیاد و ناراحتی زیاد تجربه کرده بودیم که خودمون رو به روز می کردیم. اوایل وقتی قراردادی رو میبستیم خیلی خوشحال میشدیم. بعد دیدیم لزوما این خوب نیست. بعد تصمیم گرفتیم وقتی پول به حسابمون واریز شد خوشحالی کنیم. باز دیدیم این نقطه مناسبی نیست. بعد تصمیم گرفتیم وقتی پروژه تحویل داده شد خوشحالی کنیم. باز دیدم این نقطه هم مناسب نیست. و ….
در نهایت برای خودم این بود که نگاهم به تغییر اشتباهه. این نگاه که یه سری تغییرات خوب هستن و یه سری تغییرات بدن. انگار هر چی بیشتر خوشحال بشی، امکان اینکه بیشتر هم ناراحت بشی میره بالا. دارم تلاش میکنم تغییر رو به عنوان روتینی از زندگی بپذیرم. ولی اینکه به استقبال تغییراتی برم همچنان برام سخته. از دور به نظرم زندگی لذت بخشی میاد، اینکه آدم خودش رو تو مسیر بالا پایینهای لحظهای یه رودخونه مواج به اسم کارآفرینی بذاره ولی فکر کنم نیاز به تمرین و آمادگی بالایی داره وگرنه عاقبت خوشی نداره.
آخرین پاسخ های انجمن
-
سعید کاظمی در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
Kian در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
فرشید رمضانی در مرحله اول را چگونه دیدید؟ به اندازه ای که توقع داشتید مفید بود؟
-
فرشید رمضانی در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
نسيم هاشميان در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
نسيم هاشميان در مرحله اول را چگونه دیدید؟ به اندازه ای که توقع داشتید مفید بود؟
-
نسيم هاشميان در مثالهایی از مشتریان شیفته در ذهن دارید؟
-
نرگس در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
bahmansh در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
نرگس در چنانچه پیشنهاد و نظری در جهت بهبود کار دارید میتوانید در این بخش مطرح بفرمایید.
آخرین موضوع های فعال
- شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
- مرحله اول را چگونه دیدید؟ به اندازه ای که توقع داشتید مفید بود؟
- مثالهایی از مشتریان شیفته در ذهن دارید؟
- چنانچه پیشنهاد و نظری در جهت بهبود کار دارید میتوانید در این بخش مطرح بفرمایید.
- چرا به شجاعت و شهامت کودکی خود نیستیم؟
- شما چه مثالهایی از اثرمرکب به ذهنتون میرسه؟
- فکر میکنید یه آدم موفق باید چه عادتهایی داشته باشه؟
- متن تشکر از مشتری شما چگونه است؟
- چقدر از تغییر میترسید؟ تجربه ای داشته اید؟
- شما چه روزنه و شکافهایی را سراغ دارید که درآمد شما را هدر میدهد؟
محبوبترین موضوعات
آمار انجمن
653
کاربران ثبت نام شده
5
انجمنها
25
تاپیکها
475
پاسخها
39
برچسبهای تاپیک