برای من لذتیه که حس کنم کاری رو انجام دادم که قرار بوده انجام بدم، یعنی دنیا به این دنیا اومده تا اینو تجربه کنه، لذتی که فکر کنی کاری که داری میکنی، “خودت به تنهایی” یه اثری داشته، اینکه از باکسایی که خودم برای خودم تعریف کردم بیام بیرون و کاری رو بکنم که “خودم” دوسش دارم (حالا هر نتیجه ای که میخواد داشته باشه) نمیگم میخوام جهان و تغییر بدم نه، میگم همون آدمای اطرافم که با این کار من زندگیشون بهتر میشه برام کافیه. چه آدمایی که با هم کار میکنیم یا همون کسایی که منو میشناسن و چون من تونستم، من بشم دلیلی که اونا هم میتونن، لذتش برام خیلی زیاده.
نمیتونم بگم انگیزه مالیش مهمه (البته به شعار دادن امکان داره متهم بشم) چون برام مهم نیست چون از یه جایی به بعد زیاد شدن درامدت فرقی نمیکنه توی حسو حالت، یعنی اضافه شدن بهش خیلی تغییر شگرفی توی حالت روحیت نداره ، وقتی با xتا میتونی یه زندگی خوب داشته باشی و هرچی میخوای فراهم باشه حالا چه فرقی میکنه توی “حال روحیت و به تبعش لذتی که میبری” اگر بشه x به توان 2؟ خب من اون x و با یه کار کم دردسر تر هم میتونم داشته باشم!
حس میکنم بیزنسم باید بهم اون حس خود شکوفایی رو بده تا حس کنم از تواناییام درست استفاده میکنم، برام لذت بخشه.
آخرین پاسخ های انجمن
-
Kian در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
فرشید رمضانی در مرحله اول را چگونه دیدید؟ به اندازه ای که توقع داشتید مفید بود؟
-
فرشید رمضانی در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
نسيم هاشميان در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
نسيم هاشميان در مرحله اول را چگونه دیدید؟ به اندازه ای که توقع داشتید مفید بود؟
-
نسيم هاشميان در مثالهایی از مشتریان شیفته در ذهن دارید؟
-
نرگس در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
bahmansh در شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
-
نرگس در چنانچه پیشنهاد و نظری در جهت بهبود کار دارید میتوانید در این بخش مطرح بفرمایید.
-
فرشید رمضانی در چنانچه پیشنهاد و نظری در جهت بهبود کار دارید میتوانید در این بخش مطرح بفرمایید.
آخرین موضوع های فعال
- شما چه دیدگاهی به برنامه ریزی و مسیر دارید؟
- مرحله اول را چگونه دیدید؟ به اندازه ای که توقع داشتید مفید بود؟
- مثالهایی از مشتریان شیفته در ذهن دارید؟
- چنانچه پیشنهاد و نظری در جهت بهبود کار دارید میتوانید در این بخش مطرح بفرمایید.
- چرا به شجاعت و شهامت کودکی خود نیستیم؟
- شما چه مثالهایی از اثرمرکب به ذهنتون میرسه؟
- فکر میکنید یه آدم موفق باید چه عادتهایی داشته باشه؟
- متن تشکر از مشتری شما چگونه است؟
- چقدر از تغییر میترسید؟ تجربه ای داشته اید؟
- شما چه روزنه و شکافهایی را سراغ دارید که درآمد شما را هدر میدهد؟
محبوبترین موضوعات
آمار انجمن
653
کاربران ثبت نام شده
5
انجمنها
25
تاپیکها
474
پاسخها
39
برچسبهای تاپیک