لیدرمارکتر › انجمن ها › مرحله اول | کسب و کار مستقل › فکر میکنید یه آدم موفق باید چه عادتهایی داشته باشه؟ › پاسخ به: فکر میکنید یه آدم موفق باید چه عادتهایی داشته باشه؟
صبوری، ثبات قدم،تعهد، درک درست، شنیدن، یادگیری مداوم، فکر میکنم اینها عادتهای مهم یک فرد موفق هستن.
عادت به شنیدن و حدس نزدن انچه دیگران میخوان و نیاز دارن، یکی از مواردی بود که در حین کار یاد گرفتم. اینکه وقتی مشتری داره خواستهش رو بیان میکنه با دقت فقط گوش بدم و اعلب در حال نوشتن نتهای کوتاه هستم.
در کار ما که به مد مربوط میشه میگن، مد در واقع نزدیک کردن یک فرد به ایدهآلی هست که در ذهن خودش برای ظاهرش داره، بنابراین شنیدن و درک خواسته برای من از جمله اولویتهاست.
من معمولا وقتی قرار هست کاری برای کسی انجام بدم به تکتک نکاتی که خواسته و زمانی که مشخص کرده متعهدم، جز برای خودم و دارم تمرین میکنم برای خودم هم اون تعهد رو داشته باشم. این تمرین یکی از سختترین کارهایی هست که دارم در قبال اهدافم انجام میدم.
اوایل اعتماد بنفس کمی داشتم در بیان عقیده خودم به مشتری، گاهی متوجه میشدم که بخشی از پروژه مشکل داره و اگر هم بیان میکردم، برای برطرف کردنش پافشاری نمیکردم ولی حالا خیلی دقیق به مشتری توضیح میدم که کدوم بخش خواسته و نظرش مشکل داره و باعث میشه نتیجه خوبی حاصل نشه، حتی گاهی بخشی از طرح رو اجرا میکنم و روی همون بهش توضیح میدم صادقانه، تقریبا هم همیشه عکسالعمل خوبی دارند و موافقت میکنند که کار با نظر من پیش بره، البته این مورد به مرور زمان و با کسب تجربه بیشتر بدست اومده.