راهنمای خرید لوازم

راهنمای خرید کابینت آشپزخانه

  • برای شما راهنمای انتخاب بهترین جنس کابینت آشپزخانه را داریم که می توانید با توجه به نکات درج شده اقدام به خرید کابینت آشپزخانه کنید. کابینت ها عناصری هستند که به دکوراسیون آشپزخانه ها چهره ای متفاوت می بخشد. کابینت ها انواع و جنس های مختلفی دارند که همین مساله باعث می شود هر کسی با هر سلیقه ای بتواند

    آن فضایی که مد نظرش است را پدید بیاورد، اما شاید شما هم مثل من اطلاعات کافی در زمینه جنس های مختلف کابینت ها نداشته باشید، این مطلب قصد دارد تا شما را با انواع و اقسام جنس کابینت آشنا کند، پس تا انتهای این مطلب جذاب و کاربردی با ما همراه باشید.

    جنس هایی که در این مطلب به شما معرفی می شوند می توانند در قسمت های مختلف کابینت آشپزخانه مثل بدنه و یا درب ها استفاده شده باشند. حتی این مواد و مصالح می توانند به صورت ترکیبی نیز مورد استفاده قرار بگیرند همه این تصمیم ها به خود شما بستگی دارد.

    کابینت های فلزی برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه
    کابینت های تمام فلزی، کابینت هایی هستند که تقریبا نسل شان منقرض شده است؛ اما هنوز هم در بدنه بعضی کابینت ها برای کاهش هزینه از فلز استفاده می شود. به طور مثال افرادی که می خواهند کابینت های شان ام دی اف باشد اما در عین حال دلشان می خواهد کابینت ها برایشان مقرون به صرفه تر تمام شود، بدنه کابینت ها را فلزی در نظر می گیرند و فقط درب ها را از ام دی اف تهیه می کنند.

    میزان استفاده

    قبل از تهیه کابینتی جدید، ارزیابی کنید که چه مدت زمان می‌خواهید از کابینت تان استفاده کنید. اگر می‌خواهید کابینتی بخرید که برای مدت‌ها از آن استفاده کنید، پس آن هایی را انتخاب کنید که کیفیت خوب دارند اما مطمئنا هزینه آن‌ها بالاتر است. اگر صرفا به قصد فروش خانه خود می‌خواهید کابینت خریداری کنید، می‌توانید کابینت هایی را انتخاب کنید که هم کاربردی هستند و هم قیمت مقرون به صرفه تری دارند.

    روی راحتی تان تمرکز کنید

    این مهم است که کابینت‌های آشپزخانه تان بتوانند محل ذخیره سازی کافی و مورد نیاز شما را برای راحتی هرچه بیشتر فراهم کنند. به سراغ کابینت‌های گران قیمت نروید مخصوصا اگر بودجه محدودی دارید و  این که روی چیزی که کابینت تان برای شما فراهم می کند تمرکز کنید بهتر است. این کابینت باید تمام کارکردهای مورد نیاز شما را فراهم کند در عین این که قیمت منصفانه ای نیز داشته باشد.

    معایب و مزایای کابینت های فلزی

    کابینت های فلزی معمولا بعد از مدتی رنگ شان می رود و نیاز به رنگ آمیزی مجدد دارند. یکی از بزرگ ترین مشکلات این کابینت ها هم زنگ زدگی آن ها در مواجهه با رطوبت است در ضمن باز و بسته کردن درب کابینت های فلزی سر و صدای زیادی ایجاد می کند و به همین دلیل این کابینت ها طرفداران زیادی ندارند. تنها مزیت این کابینت ها قیمت ارزان آن ها است.

    کابینت های تمام چوب برای آشپزخانه

    معمولا افرادی که مایل به آوردن گرمای سبک روستیک به یک خانه مدرن هستند، به سراغ کابینت های تمام چوب می روند. این کابینت ها از جمله کابینت های جذاب و دوست داشتنی ای هستند که جلوه ای خیره کننده به آشپزخانه شما می بخشد. البته این جنس کابینت ها برای خانه هایی به سبک کلاسیک هم مورد استفاده قرار می گیرند.

    مزایا و معایب کابینت های تمام چوب

    این کابینت ها بسیار زیبا و پر جزییات هستند و از معایب آن ها تنها می توان به قیمت بسیار بالای آن ها اشاره کرد و البته مدت زمان زیاد برای آماده سازی و نصب آن ها.

    کابینت های ام دی اف برای آشپزخانه
    ام دی اف ها از ضایعات دورریختنی چوب ها به وجود می آیند و به همین دلیل دارای تنوع طرح و رنگ های زیادی هستند و همین مساله باعث می شود تا این جنس از کابینت ها طرفداران زیادی داشته باشد. البته باید گفت که ام دی اف ها توانایی بالایی در هماهنگی با دیگر عناصر و قسمت های دکوراسیون خانه دارند و این به نوعی نقطه قوت شان محسوب می شود.

    مزایا و معایب کابینت آشپزخانه ام دی اف
    این ترکیب در برابر رطوبت هوا مقاوم است و آسیب زیادی نمی‌بیند و به همین علت کاربرد آن در محیط آشپزخانه که هنگام آشپزی رطوبتش بالا می‌رود، منطقی و مناسب به نظر می‌رسد. علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کف سازی اتاق‌ها نیز استفاده می‌شود. ام‌دی‌اف در برابر حرارت فوق‌العاده مقاوم و عایقی مناسب در برابر صدا است.

    دیزاین آشپزخانه خود را مد نظر داشته باشید

    هنگام خریداری کابینت آشپزخانه جدید باید به دیزاین آشپزخانه خود نیز توجه کنید. کابینت‌های آشپزخانه باید با ظاهر آشپزخانه شما هماهنگ شوند. دانستن این که در حال حاضر آشپزخانه شما چه سبک و استایلی دارد شما را در گلچین کردن انتخاب‌های تان کمک کرده و نیز فرآیند خریداری را برای شما بسیار ساده تر می‌کند.

    فضای ذخیره سازی

    چه مقدار فضا برای قرار دادن وسایل آشپزخانه نیاز دارید؟ آیا ظرف و ظروف زیادی برای نگهداشتن دارید؟ اگر دارید پس کابینتی بگیرید که برای تمام وسایل تان به اندازه کافی جا داشته باشد. به علاوه خود را از شر وسایل آشپزخانه ای که دیگر استفاده نمی‌کنید خلاص کنید. با این روش، تنها وسایلی را در کابینت آشپزخانه نگه می‌دارید که وجودشان مهم است.

    تعیین بودجه

    مثل همیشه، بودجه شما اهمیت دارد. هنگامی که به دنبال کابینتی برای آشپزخانه خودهستید ببینید که چه مقدار هزینه می‌خواهید صرف آن کنید. اگر بودجه محدودی دارید به دنبال کابینت‌های ارزان قیمت تر ولی با متریال‌ها و کیفیت ساخت خوب باشید.در واقع کابینت‌های آشپزخانه زیادی وجود دارند که کیفیت ساخت خوبی دارند و به علاوه می‌توانند ظاهر جذابی به آشپزخانه تان بدهند.

    درهای کابینت را بررسی کنید

    درهای کابینت آشپزخانه نیز مهم هستند. برخی کابینت هایی هستند که درهای آن‌ها سخت باز و بسته می‌شوند. برخی از آن‌ها به اندازه کافی مقاوم نیستند و به آسانی می‌شکنند. اگرچه، بیشتر تولیدکنندگان مدل های درب کابینت مشابهی ارائه می‌کنند ولی همچنان باید به دنبال گزینه‌هایی باشید که واقعا خوب هستند. به دنبال چهارچوب محکم چوبی باشید که یک پانل تخته سه لا یا چوب سخت را احاطه کرده است. به علاوه می‌توانید برای درب آن‌ها چوب های نئوپان روکش شده را نیز انتخاب کنید اما از انتخاب لمینیت یا نئوپان روکش شده با ترموفویل خودداری کنید چرا که این‌ها بعد از گذشت زمان دیگر ظاهر خوبی ندارند مخصوصا موقعی که در معرض رطوبت قرار بگیرند.

    دراور ؛ کشوهای کابینت

    اگر کابینت‌های کشویی انتخاب می‌کنید بررسی کنید که آیا دروارهای آن بادوام هستند یا نه. به علاوه باید کشوها به راحتی به عقب و جلو حرکت داده شوند. بهتر است که دراورها را بررسی کنید تا جوانب چوبی سختی داشته باشند، محل چفت و اتصال آن ها نازک کاری شده باشد و کف آن از جنس تخته چند لا باشد. باید از انتخاب دراورهایی که از جنس نئوپان خام هستند خودداری کنید چرا که دوامی ندارند و بعد از مدت زمان طولانی استفاده می‌شکنند.

    شلف ها را بررسی کنید

    شلف ها نیز باید مقاوم باشند. به دنبال شلف هایی باشید که ۴/۳ ضخامت برای قفسه بندی دارند. شلف هایی که تنها ۸/۵ یا ۲/۱ ضخامت دارند ممکن است خم شوند البته در صورتی که از وسایل سنگین داخل کابین استفاده می کنید. بنابراین مهم است که شلف‌های شما ضخیم باشند و دوام کافی برای تحمل وزن چیزهایی که روی آن قرار می‌دهید داشته باشند.

    کابینت های هایگلاس
    این جنس از کابینت ها را می توان گونه ای متفاوت از ام دی اف ها دانست. این نوع از کابینت ها بسیار شیک و زیبا هستند، سطح براق آن ها می تواند چشم هر کسی را به خودش خیره کند و البته تنوع رنگی بالای آن ها نیز از ویژگی هایی است که باید به آن اضافه کرد. سهولت در تمیز کار نیز از دیگر مواردی است که باعث می شود این کابینت ها خواهان زیادی داشته باشد.

    مزایا و معایب کابینت های هایگلاس
    شایعاتی وجود دارد در مورد این که هایگلاس خش برمی دارد که البته حقیقت ندارد. قیمت mdf هایگلاس از mdf معمولی بالاتر است . درخشندگی برجسته ترین خصوصیت هایگلاس است و همین مشخصه باعث شده است در بازار محصولات چوبی یک سرو گردن در درجه بالاتری قرار بگیرد.

    به سخت افزار و ابزارآلات کابینت خود توجه کنید؛ یراق کابینت 

    سخت افزار یکی از جنبه های مهم هر کابینت می‌باشد. به عنوان مثال باید دراورها دارای مسیر ریلی full-extension باشند. به علاوه می‌توانید از کشوهایی استفاده کنید که درب شان به نرمی بسته می‌شود حتی اگر آن را با ضربه ببندید.

    لولاهای درب کابینت را نیز بررسی کنید. ضمنا می‌توانید از کابینت‌هایی استفاده کنید که دستگیره های زیبایی دارند. دستگیره ها در سبک‌ها و طراحی های مختلفی در بازار عرضه می‌شوند. آن هایی را انتخاب کنید که دوست دارید و با طراحی داخلی فضای شما همخوانی دارند.

    انتخاب طرح و رنگ

    گذشته از بررسی دوام کابینت آشپزخانه، می‌توانید رنگ و دیزاین آن را نیز انتخاب کنید. ببینید که آیا کابینت مورد نظرتان نمای خوبی در طراحی آشپزخانه تان خواهد داشت یا نه و آیا با سبک و ماهیت آشپزخانه تان مطابقت می‌کند.

    خرید کابینت ممکن است ساده به نظر برسد اما باید کمی تیزبین باشید تا اطمینان یابید که هزینه ای که کرده اید ارزش آن را داشته است. بنابراین برای دفعه بعد که قصد خرید کابینت داشتید از نکته‌های بالا کمک بگیرید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    7 + یازده =