8 راهکار برای مدیریت بهتر فیسبوک

  •  پیج فیس بوک خود را حرفه ای تر مدیریت کنید

    فیسبوک می تواند به کسب و کارهای کوچک کمک شایانی بکند،  اما همیشه پیدا کردن زمان لازم برای نشر محتوا و  نیز ارتباط برقرار کردن با طرفداران کار ساده ای نیست. در اینجا 8 راهکار موثر برای مدیریت بهتر و روزانه صفحه فیسبوک شما ارائه شده است:

    1- بصورت منظم اقدام به ارسال محتوا کنید.

    به منظور داشتن یک صفحه فیسبوک فعال و مجموعه ای از کاربران که همیشه فعال بوده و بطور پیوسته دنبال مطالب شما باشند، باید بصورت مکرر و بی وقفه اقدام به ارسال محتوا بر روی صفحه خود بکنید. به طور معمول شما باید در روز یک پست برای ارسال کردن داشته باشید. می توانید میزان این تکرار ارسال مطلب را خودتان آزمون کنید تا بینید در چه حالتی به بیشترین میزان مخاطب و برقراری ارتباط از طرف مخاطب دست پیدا می کنید. شما برای این کار نیازی ندارید که مخاطب خود را در انبوهی از پست های ارسالی غرق کنید، اما در این رابطه باید پست های شما مرتبط و ارسال آنها نیز دارای یک زمان بندی مشخص باشد.

    2- یک طرح کلی از محتوای مورد نظر خود برای ارسال در یک ماه آینده داشته باشید.

    در حالیکه ارسال پست مرتبط و با زمان بندی مشخص و ارسال در حین انجام کارهای دیگر در صورت موجود بودن خبر یا مطالب جدید از اهمیت بالایی برخوردار است، برنامه ریزی کردن تقویم محتوای شما برای آینده می تواند زمان بیشتری را برای شما ذخیره کند و همچنین به شما اجازه می دهد تا در ارسال های خود با فکر و با استراتژی بیشتر عمل کنید. هر ماه صرف چند ساعت برای برنامه ریزی کردن در رابطه با ارسال های ماه بعد را در نظر داشته باشید و البته در این رابطه این را نیزدر خاطر داشته باشید که همیشه فضای خالی برای ارسال پستهای از پیش تعیین نشده که به یکباره رخ می کنند هم وجود داشته باشد. از قانون 80/20 تبعیت کنید و 80 درصد پست ها را به محتوایی اختصاص دهید که دست اول بوده و خودتان آن را ایجاد کرده اید و 20 درصد از محتوا را هم به مطالب ارائه و تهیه شده از طرف دیگران اختصاص دهید. شما نیازی نیست که در این پست ها همیشه در رابطه با خودتان صحبت کنید، در به اشتراک گذاشتن مطالب مرتبط از طرف دیگران نیز ارزش بالایی نهفته است. این کار به ایجاد یک جامعه معتبر از کاربران و همکاری با کسب و کارهای دیگر بسیار کمک می کند.

    3- از یک ابزار مناسب برای ارسال محتوا در فیسبوک و برنامه ریز پست های فیسبوک بهره ببرید.

    فراموش کردن ارسال محتوا بصورت روزانه بسیار آسان است. فرض کنید زمانی که مطالب لازم برای پست های یک ماه آینده خود را آماده کرده اید و البته زمانبندی ارسال این مطالب را هم بر روی کاغذ آورده اید. با این زمان بندی شما فقط باید بر روی صفحه خود متمرکز باشید و به خاطر داشته باشید که برنامه ریزی کردن برای ارسال این محتوا به این معنا نیست که بعد از این برنامه ریزی آن را رها کرده و به کار خود بپردازید.

    بسیاری از برند های بزرگ با انجام این کار و البته عدم توجه به برنامه ریزی انجام شده و فقط تبعیت از این برنامه ریزی با مشکلات عدیده ای برخورد کرده اند. فرض کنید که شما یک پست بسیار با نشاط و انرژی بخش را آماده کرده اید، شاید چیزی شبیه به این: “اگر برای تعطیلات آخر هفته آماده شده اید، این پست را بپسندید!”، و این پست به یکباره و در حالی که در برنامه ریزی خود در نظر نگرفته اید با یک حادثه طبیعی مثل طوفان سندی همزمان می شود، بدون شک با واکنش شدید و پس زدن از طرف مخاطبین خود مواجه خواهید شد. بنابراین درسی که از این رویداد می گیرید این است که همیشه برای ارسال پست ها یک برنامه ریزی از پیش تعیین شده داشته باشید ولی آن را به حال خود رها نکنید و همیشه قبل از هر ارسال به آن نگاهی داشته و تغییرات لازم را اعمال کنید.

    ابزار برنامه ریزی برای ارسال پستهای فیسبوک به شما اجازه برنامه ریزی ارسال ها را برای یک ساعت و روز مشخص در آینده می دهد.

    مدیریت بهتر فیسبوک
    از اپلیکیشن برنامه ریز ارسال پست فیسبوک برای برنامه ریزی پست های آینده استفاده کنید

    اگر علاوه بر فیسبوک در حال مدیریت کردن دیگر رسانه های اجتماعی هم هستید، شما باید از یک ابزار سوم دیگر برای برنامه ریزی ارسال پست ها به چندین شبکه اجتماعی استفاده کنید. اگر شما در حال ارسال مطلب و مدیریت محتوا در فیسبوک، توئیتر و گوگل پلاس هستید، HootSuit می تواند ابزار خوبی برای این کار باشد.

    4- اقدام به ایجاد گروه های محتوا کنید.

    دسته بندی کردن محتوایی که اقدام به ارسال آن می کنید می تواند به شما در برنامه ریزی کردن و همچنین برقراری یک تعادل منطقی در ترکیب گفتگوهای شکل گرفته در پیج در رابطه با هر پست کمک شایانی بکند. در کسب و کارهای مختلف دسته بندی محتوا  به طور کلی در 4 دسته جذب کننده مخاطب، ترفیعی، فرهنگ، و اخبار جای می گیرند. در زیر مثال هایی کلی از هریک را مشاهده می کنید:

    • جذب کننده مخاطب: پست هایی که باعث می شود مخاطب بیشتری به صفحه جذب شده، مطلب را بپسندند، ابراز نظر کنند و آن را به اشتراک بگذارند. مانند اینکه بگویید: “اگر برای تعطیلات آخر هفته آماده شده اید، این پست را بپسندید!”
    • ترفیعی: پست هایی که باعث ترفیع شرکت، فروش یا پیشنهاد شما می شود. “در سفارش امروز خود از 20 درصد تخفیف ویژه ما برخوردار شوید. برای این منظور از کد GET20 استفاده کنید.”
    • فرهنگ: پست هایی که فرهنگ جاری در شرکت شما را به دیگران معرفی کرده و ترفیع می دهد. پست هایی در رابطه با فرهنگ کار کردن در این شرکت، یا خرید و فروش با شرکت شما؛ “امروز روز ملی دونات است، شما این روز را جشن می گیرید؟ در این تصاویر دونات های استفاده شده توسط کادر شرکت را مشاهده می کنید.”
    • اخبار: پست های مرتبط با صنعت و شرکت که بازگو کننده اخبار مهم می باشند. “امروز روز افتتاحیه ساختمان جدید ماست.”

    5- محتوایی که بصورت سری و پیوسته تکرار می شود.

    محتوای ارسالی خود را بگونه ای انتخاب کنید که خود از آن لذت ببرید و تکرار شدن یک عنوان بخصوص بصورت سری را در نظر داشته باشید. این موضوع باعث سهل شدن برنامه ریزی برای ارسال های بعدی شما شده و همچنین باعث می شود که مخاطبان پیوسته منتظر مطلبی جالب توجه در هفته های آتی باشند. نمونه هایی کلی از این سری ها می تواند شامل موارد زیر شود: معرفی مخاطب ویژه هفته یا ماه، محصول برتر هفته، جمله برتر هفته، و یا حتی کارمند برتر ماه.

    6- تصویر پس زمینه مناسب

    از تصویر پس زمینه پروفایل یا صفحه به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و آنرا بصورت ماهیانه تغییر دهید. تغییر تصویر پس زمینه را حتی در برنامه ریزی ماهانه خود بگنجانید و در حقیقت آن را بعنوان بیلبورد تبلیغاتی خود در نظر گرفته و با استفاده از آن به ترفیع چیزی بپردازید که در حال حاضر در حال اتفاق افتادن است یا به گونه ای مرتبط با کسب و کار شماست. این تصویر را حتی می توانید برای اطلاع رسانی در مورد کمپین بازاریابی خود که در حال حاضر در جریان است یا بصورت فصلی تغییر می کند هم استفاده کنید. این موضوع می تواند برای بازدید کنندگان نشانی بصری باشد از اینکه صفحه مورد نظر همچنان پرانرژی و فعال به فعالیت خودش ادامه می دهد.

    7- همگام شدن با کاربران و طرفداران بصورت مرتب و برنامه ریزی شده

    حتی اگر در روز فقط نیم ساعت زمان هم در اختیار دارید، باز هم در طی آن نیم ساعت حتما به صفحه خود در فیسبوک سر بزنید و زمانی را با مخاطبان و پاسخ دادن به نظرات و سوالات آنها سپری کنید. هر دو دسته از نظرات منفی و مثبت دلیل خوبی برای پاسخ گویی شما فراهم می کند، یا حتی دریافت کردن یک لایک (کلیک کردن بر روی گزینه “پسندیدم”) از سوی صفحه شما هم می تواند مفید باشد. این امر می تواند به نشان دادن اینکه صفحه شما صفحه ای فعال است کمک کند و نیز اینکه صفحه شما جایی است که در آن طرفداران و مشتریان شما می توانند به طرح سوالات خود بپردازند. حتی می توانید در این رابطه زمانی را در تقویم خود در نظر بگیرید و آن را به خود یاد آوری کنید.

    8- تجزیه و تحلیل و بهینه سازی

    اطلاعات آماری که فیسبوک در قسمت اینسایتس (insights) در اختیار شما قرار می دهد، اطلاعات بسیار ذی قیمتی برای صاحبان این صفحه در ارتباط با محتوای منتشر شده به حساب می آیند. حداقل در بازه های زمانی یک ماهه از اطلاعاتی که فیسبوک در اختیار شما قرار می دهد یک خروجی بگیرید و با بررسی آن میزان تعامل کاربران و طرفداران خود با صفحه را در نظر داشته باشید. این موضوع به شما در تشخیص تم مناسب برای محتوا، دسته بندی محتوا، و کارهای مثبتی که برای رشد و حرکت صفحه شما به مانند سوخت عمل می کند، بسیار مفید  می باشد.

    اطلاعاتی که فیسبوک در اختیار شما قرار می دهد برای برنامه ریزی بسیار با ارزش است

    خلاصه

    از طریق برنامه ریزی، ارسال محتوا بدون وقفه، ارتباط برقرار کردن با کاربران، اندازه گیری میزان پاسخ، می توانید مطمئن باشید که حضور شما از طریق فیسبوک برای مخاطب در بالاترین میزان خود می باشد. از نشان دادن شخصیت حقیقی کسب و کار خود واهمه نداشته باشید. این یک کانال ارتباطی است که در آن کاربران انتظار ارتباط دو طرف دارند. بنابراین در حالیکه همیشه با صداقت و روی باز با مخاطبین روبرو می شوید، بدانید که فیسبوک در این مسیر با شماست و از کسب و کار شما هم حمایت می کند.

    Tina Kelly

    فرشید رمضانی مشاور سئو و کارشناس مارکتینگ در شبکه های اجتماعی ( SMO )

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    این مطلب در مجموع 44 بار و امروز 1 بار مشاهده شده است.
    .

    نظرات

  • هنوز نظری ندارید.
  • یک نظر اضافه کنید