راهنمای خرید لوازم

راهنمای خرید سینک ظرفشویی

  • سینک ظرفشویی از آن دسته وسایلی است که در تمام خانه‌ها و اغلب شرکت‌ها و فروشگاه‌ها با آن سروکار داریم و استفاده از آن در زندگی روزمره ما امری اجتناب‌ناپذیر شده است. گاهی پیش می‌آید که به خاطر محدودیت فضا از بسیاری از المان‌های آشپزخانه چشم‌پوشی می‌کنیم، اما وجود سینک ظرفشویی کاملا با روش زندگی مدرن ادغام شده و ما هر روز برای شست‌وشو، آشپزی و بهداشت به آن احتیاج پیدا می‌کنیم.

    با افزایش تعداد برندها و انواع مختلف سینک های ظرفشویی باید قبل از اقدام به خرید، درباره‌ی این محصول اطلاعاتی داشته باشیم و با توجه به بودجه و فضایی که در اختیار داریم، سینک ظرفشویی مناسب آشپزخانه خود را خریداری کنیم.

    در این مقاله می‌خوانید که برای خرید یک سینک ظرفشویی مناسب باید به چه نکاتی توجه کنید. به طور خلاصه، این موارد شامل اندازه سینک ظرفشویی، جنس سینک ظرفشویی، نوع نصب و سایر نکات جانبی می‌شود.

    اندازه سینک ظرفشویی

    به محدودیت ها و فضای آشپزخانه توجه کنید

    اولین کار این است که فضای آشپزخانه خود را در نظر بگیرید. همیشه بزرگترین سینک ظرفشویی مناسب‌ترین سینک نیست، شما باید کاربرد خود را در نظر بگیرید و با توجه به محدودیت فضای آشپزخانه سینک مناسبی انتخاب کنید. اگر ظرف ها را با دست می‌شویید می‌توانید بسته به فضایی که در اختیار دارید از سینک های ظرفشویی دو یا سه لگنه استفاده کنید. هرچه تعداد لگن های سینک ظرفشویی بیشتر باشد برای شستشوی همزمان مواد مختلف یا شستشو و آبکشی ظروف فضای بیشتری در اختیار شما خواهد بود. فراموش نکنید که باید عمق کاسه های سینک و اندازه ظروف آشپزخانه‌تان را هم در نظر بگیرید. اگر از ظروف بزرگ و عمیق استفاده می کنید دقت کنید سینکی را انتخاب کنید که به راحتی بتوانید ظروف خود را در آن گذاشته و بشویید.

    سینک های ظرفشویی یک لگنه

    سینک‌های ظرفشویی یک‌لگنه فضای کمتری را اشغال می‌کنند، اما اگر کاربرد سینک ظرفشویی در خانه شما زیاد است، از سینک‌های دولگنه استفاده کنید.

    سینک های ظرفشویی دولگنه

    سینک های ظرفشویی دولگنه به شما اجازه می‌دهند دو کار متفاوت را همزمان انجام دهید. مثلا می‌توانید در یکی از سینک ها ظرف و در سینک دیگر مواد غذایی مانند میوه و سبزیجات را بشویید. یکی از مزایای سینک های ظرفشویی دو لگنه این است که می توانید در یک طرف ظرف ها را در مایع ظرفشویی قرار دهید و در طرف دیگر آن‌ها را آبکشی کنید.

    بعد از بررسی فضای موجود در آشپزخانه و اندازه مناسب سینک، باید به نکته مهم دیگری در انتخاب سینک ظرفشویی توجه کنید. مهم ترین مسئله در خرید سینک ظرفشویی جنس آن است. سینک ها معمولا سالیان سال در آشپزخانه شما باقی می‌مانند پس در انتخاب جنس آن نهایت دقت را به خرج دهید.

    آشنایی با انواع مدل سینک :

    سینک یا لگن ظرفشویی از لحاظ جنس به چند دسته تقسیم میشود. استیل ، شیشه ، گرانیتی که در ادامه هر کدام را معرفی خواهیم نمود.

    سینک گرانیتی : این مدل محصول ساخته شده از سنگ گرانیت ، رزین و مواد دیگر میباشد که میتواند در انواع مدل رنگ باشد ولی میتواند ایرادهایی هم داشته باشد مثل شکسته شدن ، ترک برداشتن ، عرق کردن زیر لگن ها و نشان دادن لکه آب در مدل های بی کیفیت ولی برای کسانی که میخواهند از سینکهای رنگی استفاده کنند به شرط خرید محصول با کیفیت توصیه میشود

    سینک شیشه ای : این مدل محصول چند سالی در بازار کشور رونق پیدا کرده بود ولی به علت مشکلات فراوان خرید و فروشش بسیار کاهش پیدا کرده. این سینک مشکلات بسیار زیادی دارد مثل . نشان دادن لکه آب و خط خش بسیار زیاد. احتمال شکستگی بسیار بالا ، احتمال آب افتادن زیر رنگ ، احتمال جدا شدن لگن از صفحه و غیر… توصیه جدی میکنیم این مدل سینک نخرید البته خود ما در فروشگاه چند مدل از این سینک را برای فروش داریم. به هر حال سلیقه ها متفاوت است

    سینک استیل : سینکهای استیل معمول ترین مدل لگن ظرفشویی در آشپزخانه میباشد که دارای مدل روکار ، توکار ، زیر کار میباشد. که هر سه مدل را توضیح خواهیم داد

    سینک استیل توکار:  این مدل محصول در نصب به این صورت بوده که صفحه کابینت برش داده میشود و سینک از بالا بر روی چوب یا سنگ نصب میگردد که در عکس پایین مشخص است که سینک وسط چوب قرار گرفته و صفحه هر چهار طرف سینک را گرفته. این مدل پر فروش ترین نوع سینک میباشد

    سینک روکار : این مدل محصول دارای چهار چوب بوده و صفحه کابینت جلو و پشت این سینک قرار نمیگیرد و خود سینک در کنار دیوار نصب میشود. این مدل از لگن طرفداران خودش را دارد و کسانی که خیلی حساسیت نسبت به خراب شدن چوب پشت سینک دارند اغلب این مدل سینک انتخاب میکنند

    لگن ظرفشویی زیر کار : این محصول اصولا برای آشپزخانه های که از صفحه های کورین برای اپن آشپزخانه استفاده کرده اند نصب میگردد و نصب آن به اینگونه است که صفحه کورین برش داده شده و لگن از  زیر نصب میگردد.

    تشخیص سینک خوب از بد؟

    در بازار محصولات متفاوت وجود دارد که تشخیص اینکه کدام خوب و کدام بد هستند کمی دشوار است. ولی با خواندن این مقاله کمی میتوانید بهتر خرید کنید.

    عمق لگن : لگن های ظرفشویی دارای عمق لگنهای متفاوت هستند . 14 سانت ، 18 سانت ، 20 سانت و 22 سانت که هرچه عمق لگن بیشتر باشد کیفیت سینک بالاتر خواهد بود

    ضخامت ورق : ضخامت های ورق موجود عبارتند از 0/6 ، 0/8 ، 1 ، 1/2 میلیمتر میباشد هرچه ضخامت بالاتر کیفیت محصول بالاتر

    نوع ورق : استیل ساده یا اجدار؟ برای خرید سینک سعی کنید تا حد ممکن استیل آجدار نخرید درسته که خط بر روی این مدل از محصولات نخواهد افتاد ولی تمیز کردن آنها بسیار سخت است

     

    ** اگر سینک خریدین به هیچ عنوان برای تمیز کردن آن از مواد اسیدی مثل رخشا ، من ، جوهر نمک ، اسید ، وایتکس و.. استفاده نکنید . بهترین ماده برای تمیز کردن سینک مایع ظرفشویی ، مخلوط سرکه و آب ، پلیش های سینک مانند سیف کرمی میباشد

    وسایل جانبی :

    – اتومات

    در بعضی از مدل های سینک دکمه ای به نام اتومات وجود دارد که کاربرد آن برای باز و بسته کردن خروجی آب سینک است ،با بالا و پایین کردن اتومات خروجی آب باز و بسته می شود .

    اندازه سینک ظرفشویی بین 20 تا 200 متغیر بوده و در هنگام خرید بسته با سایز کابینت انتخاب می شود.

    – اگر فضای اطراف سینک محدودی دارید می توانید سینکی خریداری کنید که مجهز به جای مایع ظرفشویی و محل قرار دادن اسکاج  باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    11 − 9 =