راهنمای خرید لوازم

راهنمای خرید کرم موبر

  • کرم موبر برای برطرف کردن یا از بین بردن موهای زائد قسمتهای مختلف بدن به کار می‌روند. در بازار محصولات بهداشتی، انواع و اقسام کرم موبر حق انتخاب زیادی به افراد می‌دهد. این مطلب درباره این مواد و سوالهای رایج مرتبط با آن است.

    محتویات موبرها چیست؟

    ترکیب های اصلی تشکیل دهنده کرم های موبر کلسیم هیدروکساید و هیدروکسیدسدیم تیوگلیکولات است. این ترکیب ها باعث شکسته شدن کراتین که ماده اصلی تشکیل دهنده مو است، می شوند. این کرم ها یکی از آسان ترین شیوه ها برای از بین بردن موها هستند اما در واقع مو را از ریشه جدا نمی کنند و به صورت سطحی باعث از بین رفتن آن می شوند. معمولا رشد مجدد موها بعد از ۴ تا ۵ روز آغاز می شود.

    موبرها چند نوع هستند؟

    بیشتر موبرها به صورت کرم و تیوپی در بازار موجودند اما به تازگی انواع ژل مانند و اسپری آن هم که دردسر کمتری دارند، تولید شده است.

    آیا باید قبل از استفاده از موبرها آنها را تست کنیم؟

    پوست برخی افراد به موبرها حساسیت دارد. در نتیجه می توانید قبل از استفاده، آن را روی یک قسمت از پوستتان امتحان کنید. پیشنهاد می کنیم این قسمت زانو یا پشت زانو باشد که اگر هم پوست واکنش خاصی مثل قرمزی، خارش یا التها ب نشان داد، در معرض دید نباشد. اگر پوستتان به مواد موبر حساسیت داشت، هیچ نوع دیگری از آن را امتحان نکنید چون ترکیب بیشتر این محصولات شبیه هم است و اگر به یک نوع واکنش نشان دادید، به احتمال زیاد به انواع دیگر آن هم حساسیت خواهید داشت.

    بیشتر خانم ها از آن ها باید استفاده کنند یا آقایان؟ چرا؟

    این کرم ها، موها را در سطحی پایین تر از تیغ قطع می کنند. لذا موها کمی دیرتر در می آیند و بر خلاف تیغ، نوک موها پس از اصلاح تیز نمی شود و پوست نرم تر خواهد بود. بنابراین این کرم ها برای از بین بردن موهای زاید صورت خانم ها مناسب ترند. البته در آقایانی که موهای زبر در ناحیه گردن داشته و با اصلاح مشکل دارند، کرم های موبر جایگزین خوبی برای اصلاح هستند.

    برداشتن موهای زاید دیگر قسمت های بدن با کرم موبر در زنان و مردان تفاوتی ندارد.

    آیا از این کرم ها کودکان و نوجوانان هم می توانند استفاده کنند؟ چرا؟

    استفاده از این کرم ها در کودکان ضرورتی ندارد، زیرا در سنین کودکی موی زایدی وجود ندارد که بخواهیم آن را برطرف کنیم. به علاوه این که پوست کودکان لطیف و حساس بوده و امکان آسیب پوستی در آن ها بیشتر است.

    استفاده از این کرم ها در نوجوانان بعد از سن بلوغ بلامانع است. بعد از سن بلوغ با درآمدن موهای زاید در ناحیه زیر بغل و تناسلی، در صورت تمایل می توان از کرم موبر برای از بین بردن موهای زاید این نواحی استفاده کرد.

    باید هر چند وقت یک بار از این کرم ها استفاده کرد؟

    هیچ محدودیتی در دفعات استفاده از این کرم ها وجود ندارد.

    این کرم ها چه انواعی دارند ؟

    اشکال مختلف کرم های موبر در بازار وجود دارند. اشکال اسپری، ژل و موس نیز موجود است. ماده اصلی تشکیل دهنده این اشکال مختلف یکسان است و فرقی با هم ندارند.

    برای خرید این کرم ها به چه نکاتی باید توجه کرد؟

    ماده اصلی کرم های موبر یکی است. اما انواع کرم های موبر برای نواحی مختلف بدن وجود دارد؛ مثلا کرم موبر برای صورت با کرم موبر دیگر نواحی بدن تفاوت دارد. این تفاوت در غلظت ماده مؤثره ی آن است. کرم مخصوص صورت، ماده مؤثره ی رقیق تری دارد.

    به غیر از مورد فوق، تفاوت دیگری در کرم های موبر وجود ندارد. انواع مختلف کرم های موبر بیشتر از نظر رنگ، عطر یا بسته بندی با هم فرق دارند. مهم این است که شرکت های سازنده، استاندارد تولید را رعایت کرده و از تبلیغات اغراق آمیز و گمراه کننده پرهیز کنند. برخی شرکت های سازنده، مواد افزودنی مثل ژل آلوئه را یا ترکیبات نرم کننده دیگر را به کرم اضافه می کنند.

    تبلیغ کرم موبر دائمی، عجیب و غیر علمی است. هیچ کرم موبر با خاصیت از بین بردن دائمی موها وجود ندارد. حتی هیچ کرم موبری با خاصیت کاهش موهای زاید نیز وجود ندارد.

    البته کرم هایی با خاصیت کاهش موهای زاید وجود دارند، ولی این کرم ها موبر نیستند. بلکه این کرم ها را مثل کرم معمولی روزی دو بار باید به ناحیه مودار مالید. در طی مصرف مداوم، به مرور زمان منجر به کاهش موهای زاید ناحیه مورد نظر می شوند. این اثر کاهش موهای زاید تا وقتی ادامه می یابد که شما به مصرف آن کرم ادامه دهید. با قطع مصرف کرم موها به حالت طبیعی برمی گردند، یعنی اثر دائمی ندارند.

    کرم های کاهنده موهای زاید که در حال حاضر در بازار داخلی ایران در دسترس هستند، فاقد شواهد و مدارک علمی کافی می باشند. مطالعاتی که خود شرکت سازنده یا تولید کننده ماده اولیه انجام می دهد، فاقد هر گونه ارزش علمی است.

    مزایای استفاده از کرم های موبر

    ۱. استفاده آسان
    ۲. دردناک نبودن و موثر بودن
    ۳. به صرفه بودن از نظر اقتصادی
    ۴. قابل استفاده بودن برای تمام اعضای بدن (البته اگر حساسیت نداشته باشید)
    ۵. کاهش سرعت رشد موها در مقایسه با تراشیدن آنها
    ۶. برخی تحقیقات نشان داده استفاده مداوم از موبرها، باعث نازکی موها می شود.
    ۷. در مدت زمان کوتاهی می توانید موهای زائدتان را از بین ببرید.

    معایب استفاده از کرم های موبر

    ۱. ممکن است هنگام استفاده، اطرافتان کثیف شود.
    ۲. هنگامی که بخشی از پوستتان زخمی یا خراشیده است، امکان استفاده از کرم های موبر وجود ندارد.
    ۳. کرم های موبر را نمی توانید روزانه استفاده کنید چون باعث تیرگی یا در برخی موارد سوختگی پوست می شود.
    ۴. افراد با پوست های حساس و نازک نمی توانند از کرم های موبر استفاده کنند.
    ۵. بیشتر این کرم ها حتی نوع معطرشان به دلیل ترکیب های شیمیایی بوی بدی دارند.
    ۶. از موبرها نمی توان در ناحیه های حساس مثل دور چشم ها یا حتی صورت افرادی که پوست نازکی دارند، استفاده کرد.

    نکته هایی درباره موبرها

    ۱. قبل از استفاده از موبرها، بروشور شیوه استفاده از آن را مطالعه کنید.
    ۲. از استفاده از موبرها در ناحیه های حساس بدن خودداری کنید.
    ۳. حتما بعد از استفاده از کرم موبر، با آب گرم دوش بگیرید و محل موردنظر را خشک کنید.
    ۴. حتما در زمان مقرر کرم را از روی پوستتان پاک کنید.
    ۵. موبرها را فقط به قسمت های خشک و تمیز بدن بزنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج × 1 =