مطالب سئو

30 روش شرافتمندانه !!! برای جذب بازدید کننده .

۳۰ روش شرافتمندانه !!! برای جذب بازدید کننده .
  • جذب بازدید کننده .

    1 – برای سایت خود یک خروجی از نوع خوراک (rss) آماده کنید. البته سرویس‌های وبلاگ‌نویسی رایگان ایرانی و خارجی معمولا این امکان را دارند.

    2 –  خبرنامه ایمیلی داشته باشید. هنوز هم هستند کسانی که بجای خوراک، دوست دارند مطالب تازه سایت‌ها رو در ایمیلشون داشته باشند.

    3 –  حتی اگر یک سایت رسمی دارید، بودن یک وبلاگ در کنار سایت رسمی، مزایای زیادی دارد. فضای وبلاگ کمی ضمیمی‌تر و برای برقراری ارتباط راحت‌تر هست.

    4 –  در وبلاگ‌های دیگران نظر بگذارید و همراه کامنت، لینک سایت خود را نیز درج کنید، این کار بخشی از بینندگان آن سایت را به سمت سایت شما هدایت می‌کند.این روش خصوصا اگر در وبلاگ‌هایی مرتبط با موضوع سایت شما انجام شود، نوعی تبلیغ هدفمند و کارا ست.

    5 –  پست میهمان بنویسید!این شیوه کمتر در بین وبلاگ‌نویسان ایرانی جاافتاده است اما موثر است. شما می‌توانید یک مطلب قابل عرضه، به مدیر یک وبلاگ ارسال کنید و از او بخواهید که آن مطلب را به عنوان یکی از پست‌هایش درج کند و ابتدا یا انتهای آن مطلب هم نام و لینک شما درج شود.

    6 –  خبر جدید
    محتوای جدید و بکری که برای اولین بار در اینترنت منتشر می‌شود، می‌تواند بینندگان زیادی را به سمت شما جلب کند و باعث لینک شدن شما توسط دیگران شود.
    7 –  یک مطلب بحث‌انگیز بنویسید!
    اگر سرتان برای بحث کردن درد می‌کند، کافی است یک مطلب بحث برانگیز بنویسید که موجب شود تا خوانندگان بر سر آن به بحث و کشمکش! بپردازند. این توصیه برگرفته از ضرب‌المثل معروف «تفرقه بینداز و حکومت کن» هست.

    8 –  مطالبی شامل لیست‌های مفید و آوردن تعداد موارد آن لیست در عنوان مطالبی که دارای تیترهایی شبیه «۱۰ نکته برای…»، «۱۵ منبع برای …»، «۷ روش برای …» هستند، باعث جذب بیشتر مخاطب می‌شوند.
    همچنین اگرچه نوشتن لیست‌های بسیار بزرگ با عناوینی که عدد بزرگ و قابل‌توجهی را درباره موارد لیست شده نشان می‌دهد (مثل همین مطلب که در حال خواندن آن هستید)، کار سختی است اما به شکل اعجاب‌انگیزی بازدید سایت را بالا می‌برد و باعث می‌شود که کاربران زیادی لینک شما را به bookmark های خود اضافه کنند.

    9 –  نوشتن پست‌های راهنما
    همه دوست دارند که چیزهای جدید یاد بگیرند. نوشتن پست‌هایی که راهنمایی کاملی در مورد یک موضوع، است برای همه جذاب خواهد بود. سعی کنید با کمک موتورهای جستجو مطلب خود را کامل و جامع کنید.

    10 –  یک مصاحبه انجام دهید!
    مصاحبه با فردی معتبر که حیطه کاری او مرتبط با کار شماست، کار سختی نیست و تنها زحمت آن طراحی سوالات مفید است. درج این‌گونه مصاحبه‌ها بر اعتبار و جذابیت سایت شما می‌افزاید و اگر مصاحبه شونده سایتی هم داشته باشد، در سایتش به شما و مصاحبه‌تان لینک خواهد داد!

     11 – مطالب مناسبتی بنویسید
    علاوه بر مناسبات عمومی مثل جام‌جهانی و کریسمس و …، در ایران مناسبت کم نیست. هم در تقویم شمسی مناسبات زیادی وجود دارد و هم قمری.

     12 – یک کتاب رایگان منتشر کنید!
    شما می‌توانید مجموعه مقالات یا نوشته‌های خود در یک موضوع خاص را به عنوان یک کتاب الکترونیکی برای دانلود منتشر کنید و در آن اسم سایت و ایمیل شخصی خود را نیز درج کنید. این‌گونه کتابچه‌ها معمولا به سرعت در بین علاقمندان به آن موضوع منتشر می‌شود و بازدید بالاتر را برای سایت شما به ارمغان خواهد آورد.

    13 –  یک قالب (theme) منتشر کنید.
    اگر طراح وب باشید، انتشار یک قالب (مثلا برای وردپرس یا بلاگفا) تاثیر خوبی در شهرت شما دارد. چرا که معمولا تمامی قالب‌ها شامل لینکی به سازنده قالب نیز هست.

    14 –  یک ویدئو بسازید و منتشر کنید.
    شما می‌توانید با موبایل خود یک ویدئوی کوتاه بسازید یا با استفاده از نرم‌افزارهایی که از صفحه فیلم‌برداری می‌کنند یک مطلب کوتاه آموزشی تهیه کنید و آن را در وبلاگ خود منتشر کنید. این‌گونه ویدئوهای کوتاه که شامل نام سایت شما نیز هست، تعدادی از بینندگان این ویدئوها را به سمت سایت شما هدایت می‌کند.

    15 –  فایل خود را در سایت‌های متعدد ویدئویی منتشر کنید.
    اگر یک فایل چند رسانه‌ای تهیه کردید، بهتر است علاوه بر وبلاگ در سایت‌های متعدد عمومی نیز قرار دهید تا به این وسیله بازدید بالاتری پیدا کنید. مثلا اگر یک قطعه فیلم تهیه کردید، علاوه بر سایت خود، آن را در youtube و vimeo و ۴shared و … هم منتشر کنید.

    16 –  قرار دادن آیکن ارسال مطلب شما به سایت‌های اشتراک لینک (مثل فیس‌بوک، دلیشز، فرندفید، فرندفا، کلوب، بالاترین و …). این سهولت و در دسترس بودن، کاربران را تشویق می‌کند که اگر از مطلب شما خوششان آمد، یا یک کلیک آن را به سایت‌هایی که لینک‌های داغ را جمع‌آوری می‌کنند، ارسال کنند.

    17 –  از شبکه‌های اجتماعی غافل نشوید و در آن‌ها اکانتی همنام آدرس سایت خود بسازید. این کار باعث می‌شود که شما بازار بزرگ‌تری برای تبلیغ نوشته‌های خود داشته باشید
    18 –  به خودتان لینک بدهید!
    کاملا واضح است که اگر در یک مطلب، به مطالب قبلی خود لینک دهید، بازدید شما بالاتر خواهد رفت.
    19 –  نمایش مطالب پرطرفدار
    در صورت نمایش عناوین مطالب مهم (حسب بازدید یا تشخیص نویسنده) احتمال کلیک بر روی آن بیشتر است و این امر بازدید بیشتری را برای شما به ارمغان می‌آورد.

    20 – تست سایت در مرورگرهای  مختلف
    سایت شما باید به گونه‌ای طراحی شده باشد که در مرورگرهای مختلف قابل استفاده باشد. مهمترین این مرورگرها ie, firefox, chrome, safari, opera هستند

    21 –  افزایش سرعت سایت
    این یک مورد نقش مهمی را خصوصا در ایران بازی می‌کند چرا که اکثر کاربران از اینترنت پرسرعت برخوردار نیستند.
    برای بالابردن سرعت سایت خود، به این سه عامل توجه کنید:
    الف) بهینه سازی محتواهای ثابت مثل تصاویر و اسکریپت‌ها و css ها
    ب) فعال کردن هر دو نوع کش (کش سمت کاربر و کش سمت سرور)
    ج) استفاده از هاست پرسرعت و ترجیحا سرور مجازی
    البته هرکدام از این موارد نیاز به توضیح دارند که برای پرهیز از طولانی شدن این مقاله، از تشریح آنها خودداری می‌شود.

    22 – اگر صاحب یک سایت باشید، با توجه به جزئیات آمار سایت متوجه می‌شوید که درصد بالایی از بازدیدکنندگان سایت شما، از طریق موتورهای جستجو (خصوصا گوگل) هستند. پس اگر ساختار و چینش محتوای سایت شما به گونه‌ای باشد که بهتر در موتورهای جستجو ظاهر شود، برد با شماست!

    23-  بهینه سازی هدر header

    keywords و description و title سه بخش سرنوشت ساز برای رتبه شما در موتورهای جستجو هستند که معمولا مورد غفلت واقع می‌شوند. هر کدام از این سه مورد لازم است دارای یک سری ویژگی‌های خاص باشند تا گوگل ارزش بیشتری برای محتوای شما قائل باشد!

     24 – مراعات کردن برخی محدودیت‌ها مانند حجم صفحه یا تعداد لینک‌های یک صفحه نیز در معتبر بودن صفحه شما از دید یک موتور جستجو موثر است.
    25 –  ساختار آدرس‌های مطالب شما نیز مهم است. مثلا آدرس‌هایی که بیش از چهار زیرشاخه (اسلش) دارند، معمولا در موتورهای جستجو نمایش داده نمی‌شوند.
    26 –  صفحه مخصوص موبایل برای سایت خود ایجاد کنید. داشتن نسخه مخصوص موبایل، یک مزیت برای سایت شماست و مشوقی برای بازدید سایت شما توسط کسانی که از موبایل برای اینترنت گردی استفاده می‌کنند.
    27 –  تبلیغ دستی! هم روشی برای معرفی سایت شما به دیگران است. می‌توانید آدرس سایتتان را برای دیگران بفرستید یا بر روی تابلو اعلانات نصب کنید یا سایتتان را صفحه اصلی (home page) براوزر کامپیوترهای عمومی قرار دهید و …

    28 –  اگر ارزش را دارد، می‌توانید برای تبلیغ سایت خود از روش‌های غیررایگان استفاده کنید. چاپ کارت ویزیت، تبلیغات در روزنامه و سایر رسانه‌ها، تبلیغات در گوگل و خصوصا تبلیغات پیامکی، اثر ویژه‌ای در افزایش بازدید سایت شما دارد.

    29 –  فاروم یا انجمن گفتگو، مکانی برای تجمع و گفتگوی افراد است. شما میتوانید لینک سایت خود را در فاروم‌های معروف قرار دهید (مثلا در امضای خود) و یا اینکه برای سایت خود یک فاروم بسازید. این کار زیاد سخت نیست و با کمک برنامه‌های رایگانی مثل phpBB در کمتر از چند دقیقه امکان‌پذیر است!
    30 – فراموش نکنید مهمترین موضوع تولید محتوای جدید و نه کپی کردن است
    فرشید رمضانی : مشاور سئو و مدیر تبلیغات

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    12 فکر در مورد “ 30 روش شرافتمندانه !!! برای جذب بازدید کننده .

    1. Hinifix گفت:

      سلام
      مطلب خوبی بود، ممنون
      من هر چی تو سایت شما دنبال rss (خوراک) گشتم چیزی پیدا نکردم (به عنوان اشکال نگفتم، چون می خواستم مطالبتونو تو فیدخوان بخونم)
      باتشکر

      1. سلام
        ممنونم از محبتتان و اینکه مایل هستید مطالب را دنبال کنید . کاملا” انتقادتان به جاست . البته در ستون سمت راست میتوانید ایمیلتان را وارد بفرمایید و عضو فید شوید .
        آدرس فید هم این هست :
        http://www.leadermarketer.com/feed/
        از محبتی که کردید و یادآوری فرمودید سپاسگزارم و هر چه سریعتر لوگوی آنرا به شکل واضح در سایت میگذارم .
        با احترام
        فرشید رمضانی

    2. مرتضی گفت:

      دست شما درد نکنه مطلب جامع و ارزنده ای بود در حد توان از این مطلب مفید استفاده خواهم کرد.

      1. خواهش میکنم دوست عزیز و خوشحال شدم که مفید واقع شده است .
        سربلند باشید

    3. محمد کریم نقده دوزان گفت:

      به نام خدا
      سلام
      از شما بخاطر مطالب خوبتون ممنونم، واقعا برای من مشکل گشا بوده و توانستم پاسخ سوالاتی که در ذهنم داشتم را بیابم.
      امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید.
      بااحترام
      نقده دوزان
      marizad.com

      1. سلام جناب آقای نقده دوزان
        خوشحال شدم ، و از اینکه محبت کردید و نظرتان را نوشتید خیلی سپاسگزارم . من هم برایتان آرزوی سلامتی و سربلندی دارم .

      2. محمد کریم نقده دوزان گفت:

        با عرض سلام و ادب محضر شما خوبان
        باید به اطلاع دوستان برسانم که متأسفانه سایت marizad.com به دلیل حملات شدید “دیداس” DDoS از دست رفت و با تغییراتی در آن در حال بازسازی برای دانلود آهنگ سنتی و اشعار مزین می باشد.
        بنده بخاطر اینکه دارم واقعیت را افشا میکنم دشمنانی هم دارم لکن عقب نشینی نکرده ام و سایت قدرتمند http://www.marizad.org را برای اهداف خود و زنده نگاه داشتن ادبیات پارسی ایجاد کرده ام.
        بر حسب اتفاق بعد از مدت ها با این کامنت خود در فوق برخورد کردم و دیدم باید بازدید کنندگان محترم را به سمت سایت اصلی راهنمایی نمایم.
        بسیار از مدیریت این سایت متشکرم به دلیل ارائه ی مقاله ی پر محتوای ایشان که حقیر را دوباره ملزم به مطالعه آن نمود.
        شادمانه در اوج سلامتی و کامیابی باشید!
        با کمال سپاس و احترام ویژه
        نقده دوزان

        1. سلام و عرض ادب
          امیدوارم همیشه و با همه قدرت ، به سمت اهداف خود در حا ل پیشرفت باشید .

    4. سهیل گفت:

      با سلام
      سوالی داشتم. چطور می تونم برای سایت کتابخانه الکترونیکی ایجاد کنم که کاربران بتونن توضیحات هر کتاب رو بخونن و نسخه PDF کتاب را دانلود کنن؟آیا افزونه وردپرسی برای این کار هست؟

      1. سلام
        بله . راه های مختلفی برای اینکار وجود داره . حتی میتونید از ووکامرس استفاده کرده و در فروشگاهتان فایل های مجازی بگذارید . ولی بهترین پلاگین در این باره ، پلاگین Download Manager هست که کاملا با خواسته های شما منطبق است . امکانات بسیار مناسب و خدمات خوبی داره . ضمن آنکه فارسی سازی هم شده است .
        موفق باشیذ

    5. behrouz گفت:

      عالی بود yashilada.com

    6. فروشگاه سرویس خواب گفت:

      ممنون از مطالب مفیدتون

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهار × چهار =