مطالب بازاریابی و فروش

5 خطای نابخشودنی در بازاریابی ایمیلی

۵ خطای نابخشودنی در بازاریابی ایمیلی
  • همیشه خطاهایی وجود دارد و باز هم بعد از آن خطاهایی وجود دارد که ممکن است مرتکب آن شوید!

    ما همگی در دوره هایی خطاهایی را در هنگام ارسال ایمیل های مختلف مرتکب شده ایم، و اگر بخواهیم کلی صحبت کنیم می توانیم بگوئیم که مردم و مخاطبین ما هم در کل انسان های با گذشتی هستند.

    با این وجود خطاهایی هم وجود دارد که هرگز نمی توانند مورد بخشش قرار بگیرند و در عمل جبران آنها غیر ممکن است.

    5 خطای نابخشودنی در بازاریابی ایمیلی

    اینها 5 خطای نابخشودنی برتر در حوزه بازاریابی ایمیلی از طرف من می باشند!

    1- نداشتن اجازه

    تنها یک راه برای اضافه کردن یک فرد به لیست ایمیلی شما وجود دارد، و آن هم از طریق درخواست از خودشان برای مشترک شدن در این لیست می باشد. لیست بازاریابی ایمیلی شما نباید شامل اسامی و ایمیل هایی از موارد زیر باشد:

    • لیست ها خریداری شده یا اجاره شده
    • ارتباطات شخصی که بصورت دستی وارد این لیست شده باشند، مگر اینکه به نوعی خودشان تمایل خود بر قرار گرفتن در آن لیست را اعلام کرده باشند.
    • ارتباطاتی که شما از طریق یک سایت دیگر به دست آورده اید، حتی اگر مالک آن یک سایت دیگر هم خود شما باشید.

    هیچ اشکالی در رابطه با اضافه کردن آدرس ایمیل هایی که از طریق ارتباطات خود در نمایشگاه های تجاری، کنفرانس ها یا حتی دفتر تماس ها و آدرس های تجاری خود بدست آورده اید وجود ندارد، فقط اطمینان کسب کنید که هر یک از این افراد پیش از آن تمایل خود مبنی بر اضافه شدن آدرس خود به این لیست را بگونه ای اعلام کرده باشند و یا حتی در فرایند تائید دو مرحله ای آدرس خود هم شرکت کرده باشند.

    2- فروش سخت و مشکل

    من تقریبا تا حد زیادی می توانم تضمین کنم که هیچ شخص مشترک لیست ایمیلی شما نمی شود تا پیوسته چیزی به وی بفروشید.

    روزنامه ارسالی خود را مملوء از محتوای مرتبط با فروش و تبلیغات کنید و در این صورت خواهید دید که نرخ خارج شدن از لیست اشتراک شما سر به آسمان می گذارد.

    بجای این کار ایمیل های خود را به اطلاع رسانی ، آموزش و سرگرمی اختصاص دهید. بدون محدودیت اقدام به تبلیغ و ترفیع محصولات و خدمات خود بکنید اما این کار را با تناوب زمانی و بدون هیچگونه فشار زمانی انجام دهید. برخی از بازاریابان خود را ملزم به رعایت قانون 80/20 – 80% محتوا و 20% تبلیغات می دانند – اما اصلا لزومی ندارد که از چنین قوانین سخت و ثابتی پیروی کنید. اگر قیف بازاریابی شما منتهی به وبسایت شما شود (در حالی که وبسایت شما ابزار اصلی برای فروش است)، حتی ممکن است اصلا نیازی به ارسال ایمیل هم پیدا نکنید.

    3- عدم ویرایش و بازخوانی مطلب

    کلیک کردن بر گزینه “ارسال” ایمیل بدون بازخوانی مجدد آن عملی بسیار وسوسه انگیز است. منظورم اینست که “کیست که اهمیتی به چند اشتباه تایپی ما بدهد، ها؟”

    اما مشکل اینست که در این کار ممکن است خطراتی بیش از تنها چند اشتباه تایپی وجود داشته باشد! به عنوان مثال:

    • لینکهای خراب
    • قالب های مخدوش
    • زمینه های نامناسب برای ترکیب کردن یا ادغام کردن
    • نسخه ای درهم و آشفته از متن ایمیل شما (البته این مورد آخر تاکنون برای شخص من اتفاق نیفتاده است)

    یک ایمیل همراه با اشتباهاتی در رابطه با فرمت و قالب آن، اشتباهات نگارشی و یا حتی اشتباهات تایپی می تواند احساسی ناشی از غیر حرفه ای بودن یا حتی بی توجه بودن را به فرد خواننده انتقال دهد.

    جلوگیری کردن از این مورد حتی با درخواست از یک فرد دوم برای کنترل کردن مطلب ارسالی شما قبل از تائید نهایی برای ارسال شدن نیز مقدور می باشد، یا حتی یکبار ارسال آن برای خودتان (بصورت متن یا اچ تی ام ال) قبل از اینکه آن را برای تمام مشترکین خود ارسال کنید.

    4- ارسال بیش از حد و در اغلب اوقات

    مشکل اصلی در این زمینه اینست که عبارت “اغلب اوقات” بر اساس کسب و کارهای مختلف و بازار هدف آنها بصورت های مختلفی قابل تفسیر و معنا کردن می باشد. در برخی از بازارهای تخصصی برخی از مشترکین انتظار دریافت یک ایمیل بصورت روزانه دارند (مانند مشترکین گروه گروپان)، در حالی که در بازارهای دیگر دریافت یک یا دو ایمیل در ماه مناسب بوده و کفایت می کند. شاید تاکنون به این موضوع فکر کرده باشید که مخاطبین و مشترکین شما با چه فواصل زمانی خواهان دریافت ایمیل از طرف شما هستند. اگر هنوز به نتیجه ای در این رابطه نرسیده اید به آمار تجزیه و تحلیل ایمیل های خود نگاهی داشته باشید و ببینید که آیا هیچ ارتباطی بین نرخ خارج شدن از لیست اشتراک ایمیلی شما و تعداد زمانها و دفعاتی که اقدام به ارسال ایمیل کرده اید وجود دارد؟

    اگر شاهد این موضوع هستید که بر فرض در طی یک ماه و در هر هفته 3 مرتبه ارسال ایمیل داشته اید و بر تعداد افرادی که از لیست شما خارج شده اند، افزوده شده است، شاید زمان آن رسیده است که میزان فراوانی دفعات ارسال ایمیل خود را مجددا مورد بررسی قرار دهید.

    یک قانون سر انگشتی مناسب در این زمینه ارسال 1 تا 2 بار در طی هفته می باشد، مگر اینکه بر اساس اطلاعات، تحقیقات و نتایج تجزیه و تحلیل خود به نتیجه ای غیر از این برسید. ارسال هر تعداد مرتبه بیشتر از این، خطر ناراحت کردن یا غرق کردن آنها در موضوعات مختلف و پراکنده ساختن آنها را در پی دارد.

    5- به عنوان یک ارسال کننده هرزنامه شناخته شدن

    متاسفانه روشهای مختلفی وجود دارد که در صورت وارد شدن و بکار بردن آن حتی بدون آنکه خودتان متوجه باشید ممکن است به عنوان یک نشر دهنده هرزنامه شناخته شوید.

    یکی از بهترین راهها برای اینکه اطمینان کسب کنید هیچ کس شما را با یک انتشار دهنده هرزنامه اشتباه نمی گیرد، استفاده کردن از نام در آدرس ایمیل خود می باشد که برای دریافت کنندگان ایمیل شما کاملا قابل تشخیص باشد. به این منظور شما می توانید از نام کامل، نام شرکت یا نام وبسایت خود و یا ترکیبی از هر دو مورد استفاده کنید.

    برخی از دیگر روشهای جلوگیری از برچسب خوردن تحت عنوان انتشار دهنده هرزنامه به قرار زیر می باشد:

    • استفاده از کلید کپس لاک (کلید قفل تبدیل)
    • استفاده از تعداد بسیار زیاد از علامت تعجب!!!!!!
    • استفاده بیش از حد از کلماتی مانند رایگان! اینجا را کلیک کنید! اعتبار! برنده شدن! ضمانت شده!
    • استفاده کردن بیش از حد از تصاویر
    • استفاده از اعداد یا دیگر کاراکتر ها بجای حروف الفبا!

    امیدوارم که شما در حال انجام دادن هیچ یک از این خطاهای نابخشودنی در فرایند بازاریابی ایمیلی خود نشوید، اما اگر تاکنون چنین خطاهایی را مرتکب شده اید، هنوز برای تغییر راه و مسیر خود دیر نشده است.

    آیا هرگز دچار هیچ یک از این تله ها شده اید؟ آیا چیزی را از قلم انداخته ام؟ در قسمت نظرات این موارد را به من یادآوری کنید.

    نویسنده کیم گارست

    فرشید رمضانی: مشاور سئو |مارکتینگ در شبکه های اجتماعی

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یازده − 6 =