آموزش هایی برای وبمستر ها, مطالب سئو

پیوند های یکتا را چگونه بهینه سازی کنیم ؟

پیوند های یکتا را چگونه بهینه سازی کنیم ؟
  • پیوند های یکتا ( permalink ) ، از عوامل بسیار مهم لینکهای سایت شما هستند . پیوند های یکتا را باید هوشمندانه کوتاه و رسا انتخاب کنید . بسیاری از موتورهای جستجوگر ، ابتدا تایتل و سپس پیوند یکتای صفحه شما را چک میکنند. اولین کاری که میکنید بدون هیچ واهمه ای تمام حروف اضافه را از پیوند یکتا حذف کنید . کلماتی مانند ( از ، در ، به ، برای ، را و ….. ) . علامات و اعداد اضافه را نیز حذف کنید مثل علامت سئوال ، علامت تعجب ، نقطه چین و …

    یک سری کلمات هم هستند که حروف اضافه یا علائم نیستند ولی به تنهایی معنایی ندارند و قابل حذف هستند . با دقت و هوشمندی میتوانید آنها را نیز حذف کنید .

    تا همین جا قدم بزرگی برداشته و کلی پیوند یکتای خود را بهینه کرده اید .فقط دقت کنید کلماتی که حذف میکنید معنای جمله را برعکس نکند و یا به هم نریزد و یا از کلمات کلیدی نباشند .

    در حقیقت تایتل و تیتر مطلب شما مخصوص بینندگان سایت است و پیوند یکتای شما مخصوص موتورهای جستجو . موتور های جستجو به پیوندهای یکتای سایت  شما امتیاز میدهند و هرچه این تعداد کلمات بیشتر باشد این امتیاز بین آنها تقسیم شده و به هر کدام امتیاز کمتری میرسد . تعداد مناسب کلمات برای تایتل حدود شش تا هشت  کلمه و برای پیوند های یکتا حدود سه تا پنج کلمه میباشد . حتی میتوانید جمله ای دیگر را هوشمندانه در پیوند یکتا بنویسید تا در عین اختصار ، مفهوم تایتل را نیز برساند . البته دقت کنید که بهتر است ترتیب کلمات رعایت شود . به مثال زیر که بهینه سازی پیوند یکتای همین مقاله هست دقت بفرمایید :

    بهینه سازی پریمالبنک

    یک پیوند یکتای کوتاه ، با معنی ، بدون کلمات زائد و با رعایت ترتیب کلمات در تایتل مقاله . امتیازی که قرار بود بین 9 کلمه تقسیم شود ( با احتساب علامت سئوال )، حال بین سه کلمه تقسیم میشود . در حقیقت ارزش پیوند یکتای شما سه برابر شده است .

    نکته بسیار مهم :

    مطالب قبلی شما در گوگل لیست شده و پیوندهای یکتای شما به همان شکل قبلی ایندکس شده اند . بنابراین اگر اکنون مطالب قبلی را تغییر دهید و پیوندهای یکتای آنرا بهینه کنید نه تنها کار مثبتی نکرده اید بلکه تعداد زیادی لینک معیوب و به عبارتی صفحه 404 تحویل گوگل میدهید که به شدت به سایت شما لطمه میزند و هم  نتیجه جستجوی سایت شما را خراب میکند و هم رنکینگ سایت را پایین می آورد . پس تلاش کنید از این به بعد این نکات را رعایت کنید و پیوندهای یکتای بهینه ای بسازید .

    نکته دوم استفاده از نرم افزارها و پلاگین های این کار است که به هیچ عنوان توصیه نمیشود . آنها به صورت اتوماتیک مثلا” کلمات دو حرفی یا سه حرفی را طبق تنظیم شما حذف میکنند که در خیلی از موارد ( به خصوص در زبان فارسی ) مفهوم جمله را از بین میبرد . کار باید هوشمندانه و توسط شخص شما انجام گیرد که اصلا” کار وقت گیری هم نیست .

    پس تاکید میکنم از این به بعد پیوندهای یکتای بهینه ای بسازید و به پیوندها و نامهای قبلی کاری نداشته باشید .

    موفق باشید

    فرشید رمضانی – آموزش سئو

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    12 فکر در مورد “ پیوند های یکتا را چگونه بهینه سازی کنیم ؟

    1. Mehdi Malekzadeh گفت:

      سلام.
      بنده مدتی ه که به شدت درگیرم با این پیوند یکتا.خواهش دارم نظرتون رو بیان کنید و بنده رو راهنمایی بفرمایید.
      شما در نهایت چه پیوند یکتایی رو پیشنهاد می‌کنید.
      بنده الان این اسختار رو دارم:
      /%post_id%/%postname%.html
      آیا این بهتره یا بدون آی دی؟
      /%postname%.html
      آیا وجود اچ ام ال تاثیری داره؟
      ممنون از پاسختون!
      در ضمن وب بنده وبی هستش برای دانلود رایگان کتاب الکترونیکی.
      cketab.com
      مرسی

      1. سلام دوست عزیز
        بله همونطور که شما میفرمایید این یکی از مواردی است که اختلاف نظر هایی در موردش وجود دارد.
        ولی من به شخصه بدون آی دی و بدون اچ تی ام ال را توصیه میکنم . خوب منطق هم همین را میگوید . به عنوان مثال شماره آی دی چه کمکی میتواند به خزنده گوگل بکند جز اینکه آدرس را طولانی تر کند؟
        البته اگر سایتتان قدیمی است ، به نظرم همین ساختار را ادامه دهید.
        در ضمن سایت مفیدی دارید … خسته نباشید

    2. طراحی سایت گفت:

      متشکرم از مطالب خوبتان

      1. ممنونم از توجهتان . موفق باشید

    3. طرح توجیهی گفت:

      بسیار جالب بود.متشکرم

      1. سلام . خواهش میکنم .خوشحال شدم که مفید بوده .

    4. حسین گفت:

      سلام. من پیوندهای یکتا رو بر اساس «نام تنوشته انتخاب کردم» ولی می‌بینم که از شما ابتدا نام دسته و بعد نام نوشته است. نام دسته مؤثرتر هست؟ چطوری فعالش کنم که نام دسته هم بیاد؟ ممنون

      1. سلام
        خیر موثر تر نیست و ارزش یکسانی دارد . به صورت دستی عبارت category را قبل از postname وارد بفرمایید . در زمانی اینکار را انجام دهید که دسته بندیهایتان ارزشی مانند کلمات کلیدی داشته باشند و با موضوع مرتبط باشند .

    5. fateme گفت:

      سلام
      من یک فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی دارم، حدود 8 ماه هست که دارم روش کار می‌کنم و حدود 600 تا محصول بارگذاری کنم، پیوند یکتای تمام محصولاتم رو نام لاتین آن را قرار دادم یعنی انگلیسی هستن، پیوند یکتا انگلیسی باشه موردی نداره؟؟؟

      1. سلام دوست عزیز
        پیوندهای یکتا به تمام زبانهای یونیکد ( به عبارتی همه زبانهایی که در ویندوز وجود دارد ) میتواند باشد و هیچ عیبی ندارد . نکته ای که وجود دارد در جستجوی گوگل هست که که چون سایتتان فارسی است و همه محصولات هم در آن فارسی است ( حتی عنوان محصول ) شاید بد نبود اگر فارسی میگذاشتید تا باعث جذب حداکثری فارسی زبانها میشد که احتمال فروش را هم بالا میبرد.ولی با توجه به اینکه زمان زیادی صرف شده است و حتما صفحات در گوگل ایندکس شده اند دیگر به آنها دست نزنید ، اگر با نظر من برای فارسی بودن آنها موافق بودید ، از این به بعد آنرا اعمال کنید .
        در ضمن سایت خوبی دارید ، برایتان آرزوی موفقیت میکنم .

    6. alisp59 گفت:

      خیلی ممنون از توضیحات خوبتون

      1. ممنون از توجهی که به سایت دارید . پاینده باشید .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شانزده − 12 =