مطالب شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی مان را چگونه انتخاب و مدیریت کنیم ؟

شبکه های اجتماعی مان را چگونه انتخاب و مدیریت کنیم ؟
  • رسانه اجتماعی یا شبکه سازی اجتماعی

    انتخاب مناسب شبکه اجتماعی

    بدون شک حضور درشبکه های اجتماعی بیشتر ، برای هر کسب و کاری حائز اهمیت است ولی به شرط آنکه کمیت جای کیفیت را نگیرد . اگر در یک شبکه حضوری پر رنگ و فعال و حساب شده داشته باشید بهتر از آنست که در پنج شبکه فقط حضور داشته باشید . بنابراین بر اساس توانایی ها ، مطالب ، نوع فعالیت و مخاطب و شیوه مدیریتی که در اختیار دارید شبکه اجتماعی مفید تر را انتخاب کرده و در صورت موفقیت در آن و امکان گسترش آن ، شبکه های بیشتر را به آن بیافزایید.

    به عنوان مثال شبکه های اجتماعی   پینترست و اینستاگرام ، عکس محور هستند و برای مشاغلی که با تصویر میتوانند محتوا را به مخاطب برسانند بیشتر توصیه میشوند. مشاغلی مرتبط با پوشاک ، دکوراسیون و …. از این دسته اند. ضمن آنکه بیشترین مخاطبین آنها را بانوان و جوانان تشکیل میدهند و آمارها نشان میدهد که مخاطبین پینترست معمولا به لحاظ تحصیلات و سطح درآمد، از اینستاگرام بالاتر میباشند. پس مطالب را به شکل مطلوب تری دسته بندی کنید و به مخاطب هدف نزدیک تری ارائه نمایید.

    فیسبوک همچنان دارای مخاطب بسیار بیشتری نسبت به دیگر شبکه هاست و نشر مطالب در آن ویژگیها و سهولت های بیشتری دارد. امکان گذاشتن فیلم و متن و عکس و لینک و … به شکل همزمان و خاصیت ویرال ( انتشار ویروسی ) بیشتر در آن ، میتواند از مزیتهای ترویج برند شما باشد. ولی این را هم در نظر بگیرید که بیشتر مخاطبین آن برای ارتباط با دوستان و آشنایان و اعضای خانواده و شاید حتی سرگرمی در آن حضور دارند ، پس در تبلیغات و برندینگ خود باید کلیات علایق آنها را در نظر گرفته و موجب دلسرد شدن آنها از پیج خود نشویم.

    لینکدین بیش از دیگر شبکه ها ، بار تجاری و بیزینسی را بر دوش میکشد . مخاطبین آن ( طبق آمار ) بیشتر آقایان بوده و معمولا کاربران این شبکه دارای تخصص، تحصیلات و درآمد بالاتری هستند. معرفی بیزینس و محصولات و خدمات شما چنانچه در آن افراط نشود و استراتژی معقولی داشته باشد، نه تنها موجب دلزدگی افراد نمیشود بلکه حتی میتواند بیشتر از دیگر شبکه ها مورد استقبال قرار گیرد. برای جذب نیروی انسانی و پیشنهادات کاری نیز بستر مناسبی است و بسیاری از کاربران با این اهداف در لینکدین حضور دارند. پس محتوای پروفایل و مطالبتان را حرفه ای انتخاب کنید و بر اصول آن پایبند باشید.

    توییتر نیز میتواند برایتان کارایی لازم را داشته باشد . به خصوص اگر حرفه شما به اطلاع رسانی های مستمر و روزمره نیاز دارد و جنسیت مخاطب در آن تاثیر چندانی ندارد، توییتر میتواند کمک بزرگی به نشر مطالب شما کند .

    رسانه اجتماعی یا شبکه سازی اجتماعی

    چگونه شبکه های اجتماعی مان را مدیریت کنیم

      مهمترین نکته شاید محتوا و تاکتیک هایی باشد که برای این شبکه ها در نظر میگیرید . حتما بر مبنای یک فعالیت از پیش تعریف شده قدم بردارید و دقیقا بدانید قرار است چه مطالبی در چه بازه زمانی و برای چه جنس مخاطبی ارائه کنید . به اصول خود پایبند باشید و مخاطبینتان را با نظم در شبکه هایتان آشنا کرده و عادت دهید . مطالب دست اول ارائه کنید و اگر محتوای مناسبی پیداکردید از کپی آن حذر کرده و تنها آن را به اشتراک بگذارید . (تولید محتوا اولویت بیشتری دارد ، از اشتراک های مکرر از دیگر صفحات نیز پرهیز کنید تا در راستای برندینگ گام بردارید) .

    چند بار پست را بخوانید و مطمئن شوید از اصول نگارشی مناسبی برخوردار است غلطهای املایی و تایپی ندارد. از هشتگ ها نهایت استفاده را ببرید ولی افراط نکنید. تنها هشتگ های کاملا مرتبط و فکر شده را تعیین کنید و برای آنها خط مشی مناسبی تعریف کنید. به هیچ عنوان اقدام به خریداری فالوئر و دنبال کننده ، نکرده و مخاطبین علاقه مند به حرفه خود را پیدا کنید. خرید دنبال کننده با تبلیغات برای شبکه های اجتماعی فرق میکند. هر اندازه تبلیغات میتواند مفید باشد ، خرید فالوئر میتواند مضر باشد. به عنوان مثال فیسبوک مطالب شما را به حدود ده درصد از فالوئر های شما ارسال میکند. هر چه تعداد اعضای غیر واقعی شما بیشتر باشد ، تعداد اعضای واقعی پیج شما که مایل به دنبال کردن مطالب شما هستند، کمتر مطالب شما را میبینند.

    پست های زیاد در ساعات کم نگذارید. تعداد پست ها را در حد مناسبی تعیین کنید که در طول شبانه روز برای اعضا آزار دهنده نباشد. آنها فقط وارد نمیشوند که مطالب شما را ببینند. مرتب و مکرر از خودتان تبلیغ نکنید و اسم و برند خود را تکرار نکنید. آنها میدانند چه برندی را دارند دنبال میکنند و تا حد نیاز با شما آشنا هستند. هیچکس تمایل ندارد با یک ربات یا یک ماشین همصحبت شود. کاربران توقع دارند نیروی انسانی گرداننده شبکه های اجتماعی، با آنها در ارتباط بوده، مطالب و کامنتهای آنها را بخواند و به آنها جواب درست دهد. همواره از افرادی برای مدیریت شبکه های خود استفاده کنید که در حد لازم با جزییات و سیاستهای مجموعه شما آشنا باشد، اختیارات لازم را داشته باشد و از ادبیات هر شبکه اجتماعی در حد نیاز برخوردار باشد.

    توجه داشته باشید که پاسخهای شما را تنها همان شخص سئوال کننده نمیخواند بلکه برای همه اعضای شبکه قابل رویت و قضاوت است. در فعالیت های اجتماعی تان صبور بوده و حضور فعال و با ثباتی داشته باشید . کاربران جدید خیلی زود متوجه تفاوت یک پیج فعال و با ثبات و یک پیج غیر فعال و نسنجیده میشوند و عکس العمل آنها کاملا بستگی به عمل شما دارد.

    تا حد امکان از تصاویر مرتبط با نوشته تان بهره ببرید . تصاویر میتوانند نقش بسیار پر رنگی در محبوبیت پست های شما داشته باشند . ارتباط با تصاویر و اینفو گرافیک ها بسیار سریع بوده، لایک و اشتراک های بیشتری جذب کرده و بیشتر از متن در ذهن میماند. خیلی بیشتر جلب توجه میکند و امکان اشتراک گذاری در شبکه های بیشتری را برای شما و مخاطبینتان دارد.

    تلاش کنید در ساعات مناسب در شبکه های اجتماعی مطلب بگذارید . این امر به بازدید بیشتر پست هایتان کمک کرده و نتیجه بهینه ای برایتان به دنبال دارد . تصویر زیر میتواند تا حد زیادی به شما کمک کند .

    رسانه اجتماعی یا شبکه سازی اجتماعی

    امیدوارم مطلب فوق که جمع بندی از فعالیتهای مثمر ثمر در شبکه های اجتماعی بود، برایتان کارآمد و مفید باشد . تلاش کردم  در متن ، لینکهایی به مطالب قبلی نیز بدهم که مرور آنها خالی از لطف نیست.

    فرشید رمضانی | مشاور سئو | اینتراکتیو مارکتینگ

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    9 thoughts on “شبکه های اجتماعی مان را چگونه انتخاب و مدیریت کنیم ؟

    1. قیمت زنده طلا گفت:

      عالی بود جناب رمضانی سایت بسیار پر محتوای دارید .

      1. سلام
        این نهایت لطف و محبت شماست که همراهی کرده و دلگرمی میدهید .
        قطعا چیزی که به یک سایت و یا یک کتاب ارزش بسیار بیشتری میدهد ، وجود خوانندگان و مخاطبین آن است و من افتخار میکنم که چنین مخاطبینی دارم .
        ممنون

    2. حمید رضا افشاری گفت:

      ازراهنمایی شما متشکریم

      1. سلامت باشید و ممنون که همراهی میفرمایید

    3. الهام مداح شورچه گفت:

      با سلام
      بسیار مفید بود

      1. ضمن سلام و احترام .
        ممنون از همراهی و نظر لطفتان

    4. leila khosravian گفت:

      سلام ،متشکرم آقای رمضانی واقعا از مطالب سایت شما استفاده میکنم. بسیار کاربردی و به روز هست.

      1. سلام سرکار خانم خسرویان .
        خیلی از توجهتان به بنده و سایت سپاسگزارم و خوشحالم که مطالب از نظرتان مفید بوده است . ممنونم از همراهی تان .

    5. قیمت زنده طلا گفت:

      بسیار عالی مانند همیشه پربار و کامل

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج × 5 =